27 Şubat 2014 Perşembe

Aslında mali endeks analizinde her şey netti

http://biryatrmcininekonomiguncesi.blogspot.com.tr/2014/01/mali-endeks-dalgalarnn-detayl-analizi.html

 Bu günlerde önünüzü görmek için lütfen yukarıda paylaştığım linkteki yazımı okuyun. Orada mali endeksin detaylı analizi var. Bazen kendime kızıyorum bu kadar net analiz yapmama rağmen ben de bu analizi görmezden geldim. 3. dalganın içindeyiz. 3. dalga 2001 krizinden sonra koalisyon hükemetinin yaptığı bir dizi reforma rağmen yükselmeyen hisse senetlerinin tek parti hükümeti kurulduktan sonraki yükselişi 'siyasal istikrar''ın hisse senetlerine kazandırdığı etki. 4. ve 3. dalga aslında iç içe dalgalar ancak birbirini etkilemediklerinde ortaya bu ayrım ortaya çıkıyor. yani siyasal istikrarsızlık bir bankacılık vb kriz çıkarmaz ise 3. dalgada sınırlı kalacaktır. Ancak yeni yükseliş burada kurulacak istikrara bağlıdır.

1 yorum:

  1. Ilgi ile takip ediyorum birader :)
    Demek istedigin, aslinda dusus kriz olmaz ise derinlesmez sanirim.
    Bence cok buyuk olaylara gebe onumuzdeki aylar. Ongorum bu sekilde. Ve bu sebepten bahsettigin 3. dalganin alti kesinlikle var yakin zamanda.
    Bir de ilgini ceker ise, forum var hisse.net sitesinde. Basarili fikirler de var. mesela Pusula ve TGDTGD diye bir arkadasin forumu. Bence vakit olunca oralarda da paylas fikirlerini, eglenceli yer.

    YanıtlaSil